Despre Noi

mobila la comanda cupcini, mobila la comanda edinet, mobila la comanda balti, mobila la comanda drochia, mobila la comanda chisinau

Cine Suntem Noi ?!


Compania de Mobila la Comanda ,, Mobil-Top ”

      Suntem o companie unita de designeri, ingineri si maestri in elaborarea mobilei la comanda de o calitate superioara.

      In colaborare cu dumneavoastra, folosind cunostintele si experienta noi, creem mobila inovativa si tehnologic performanta pentru a va creea produsul de vis in casa DVS.

      Din 2008 noi ajutam, creem, proiectam si instalam clientilor nostri mobila cea mai buna. Gindim global, insa lucram cu fiecare si pentru fiecare client in parte, tinind cont de dorintele si nevoile sale personale.

       Noi suntem increzuti ca pentru fericire trebuie sa detinem doar ce e mai bun. Dar pentru crearea mobilei bune trebuie un principiu de abordare deosebit, orientat spre performantele cele mai bune.

        Dispunem de tehnica performanta, care ne ofera posibilitatea sa prefacem orice vis, orice model virtual de al DVS in realitate. Calitativ si Extravagant.

    Mobila noastra in timpul a 9 ani de zile afirma cu designul si comoditatea in exploatare ca compania noastra produce doar mobila la comanda calitativa si pentru buzunarul fiecaruia.

    Noi acordam o gama larga de variatii pentru constructia celor mai calitative, performante si ecologic pure produse.

     Cu toate acestea comanda personala de Designeri absorb inspiratia din moda, arhitectura, trend, automobile si natura, urmareste tendintele actuale si elaboreaza concepte personalizate pentru fiecare design a bucatariilor, dormitoarelor, livingurilor etc.

    Clientii nostri au ramas complet entuazimati si placut uimiti la momentul final al mobilei noastre executate la comanda.

 


Mobila de Vis in Cifre


Elaboram mobila la comanda in toata tara.

Va oferim mobila de calitate la un pret avantajos.

Usor, simplu, cu gust !!


piata+9 ani

Pe Piata

proiecte2399 +

Proiecte Realizate

localitati

52 +

De Localitati in care am Realizat Proiecte

luni

36

Luni de Garantie pentru articolele de mobilier

suruburi2,257,448 +

De Suruburi Folosite La Asamblare

ok

2200+

De Clienti Multumiti

Mobila De Vis

Showroom-urile Noastre:

Date de Contact:           Tel: 06 211 211 6              E-mail: contact@mobiladevis.md

Go Top