Sfaturi pentru amenajarea unei bucătarii mici

       Bucătăria este încăperea în care experimentăm diverse rețete culinare, ne așteptăm prietenii dragi la o cafea sau luăm micul-dejun pe grabă. Mai mult decăt atăt, această cameră este locul în care încercăm să îngramădim o multitudine de ustensile de gătit, aparatură electrocasnică și mobilier spațios și practic. Ce ne facem însă când bucătăria noastră este prea mică, iar efectul final este unul încărcat și obositor? Iată cum putem repara:
bucatarie mica la comanda                                                                    

     Alege corpurile suspendate. Dacă dulapurile și sertarele tradițonale nu sunt suficient de încăpătoare, poți realiza un rând de dulapuri suspendate, în care să depozitezi paharele, seturile de farfurii, cănile, tigăile și multe altele.

     Organizează-ți electrocasnicele. Mută aparatele primite cadou, pe care nu le folosesti foarte des, în dulapurile superioare sau în debaraua de pe hol. Integrează hota, chiuveta și cuptorul în mobilier, pentru a câștiga spațiu.bucatarie mica pentru comanda

    Scaune pliabile. Scaunele tradiționale ocupă foarte mult spațiu în mod inutil. Poți investi în scaune pliabile, pe care le poți ascunde într-un colț.

     Masă pliabilă sau de mici dimensiuni. Renuntă la masa moștenită de la mama pentru una pliabilă, care poate fi așezată la nivelul unui perete. Dacă această idee nu te incântă, optează pentru una de mici dimensiuni, rotundă sau pentru un bufet de-a lungul unui perete.

    Cât mai simplu. Pentru a crea senzația de spațiu, alege mobila într-un stil minimalist, în nuanțe neutre și pale de gri, alb sau maro. Renunță la artificii și la piesele de mobilier cu detalii stilizate.

     Poți “mări” vizual bucătăria, dacă apelezi la spoturi integrate în mobilier. Cu cât finisajele sunt mai clare, mai lucioase și mai simple, cu atât lumina care se va răsfrânge asupra lor va contribui mai mult la crearea impresiei de spațiu.

     Alte trucuri. Dacă dulapurile și sertarele nu sunt suficiente, poți agăța tigăile și unele tacâmuri pe un suport în perete. Totodată, dacă zona chiuvetei nu dispune de un spațiu pentru scurgerea apei de pe vesela proaspat spălată, poți achiziționa un suport de vase pliabil.

Bucatarie la comanda Edinet, bucatarie la comanda Briceni, bucatarie la comanda Riscani, bucatarie la comanda Ocnita, bucatarie la comanda Balti, bucatarie la comanda Donduseni, bucatarie la comanda Drochia, Bucatarie mica , Bucatarie la comanda, Bucatarie clasica,Bucatarie moderna, Bucatarie.

Lasă un răspuns

Go Top